Στέκομαι στα λεγόμενα των ανθρώπων και ειδικά ανθρώπων με την πολιτική πορεία του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος όχι μία αλλά τρεις φορές σε δημόσιες τοποθετήσεις του το τελευταίο διάστημα έχει πει τι πιστεύει για το ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Δημοκρατία, για τον κύριο Τσίπρα και για αυτή τη διακυβέρνηση επεσήμανε ο κ. Παύλος Χρηστίδης εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Αναμενόμενα και Μη» με την Κωνσταντίνα Δημητρούλη και τον Γιώργο Πίκουλα.

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε ότι ο κύριος Παπανδρέου ξεκαθάρισε τη στάση στην συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και παρά το γεγονός ότι είπε ότι πρέπει να κλείσει το θέμα σημείωσε ωστόσο ότι αν υπήρχε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και εθνική συνεννόηση και μία σειρά άλλων πραγμάτων θα μπορούσαμε να έχουμε βρει μία ακόμα καλύτερη λύση.

Ως προς το θέμα μετακίνησης στελεχών από το ΚΙΝΑΛ στο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι θα σεβόταν ακόμα κι αν διαφωνούσε τους ανθρώπους, οι οποίοι θα έκανα μία τέτοια επιλογή σε ουδέτερο πολιτικό χρόνο και χωρίς να μπουν στη διαδικασία των πολιτικών ανταλλαγμάτων. Τέλος ο κ. Χρηστίδης υπογράμμισε ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για προοδευτικό μέτωπο σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται από πέντε ψήφους βουλευτών που προέρχονται και από την καθαρόαιμη δεξιά.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

 

Μοιράσου το άρθρο: