Η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη: Ο λαός στη γειτονική χώρα έδωσε σαφές μήνυμα και οι εξελίξεις εναπόκεινται στην άλλη πλευρά.

Η απόφαση του Πάνου Καμμένου να μη ρίξει την κυβέρνηση όταν η ΝΔ κατέθεσε πρόταση μομφής και να ρίξει τη χώρα σε περιπέτειες, τόνισε, φαίνεται να δικαιώνεται από τις εξελίξεις, καθώς, πλέον, η βελτίωση της οικονομίας, μας δίνει το δικαίωμα και για την καλύτερη υποστήριξη των εθνικών μας θέσεων.

Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να αισθάνεται εκτεθειμένος από την καιροσκοπική και μικροπολιτική τακτική που ακολούθησε τους προηγούμενους μήνες, σημείωσε η κα Χρυσοβελώνη, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν επαναπαύεται στο θέμα των Σκοπίων και ότι χρειάζεται χρόνος και δουλειά για να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών με πολιτική και διπλωματία.

Για τη διαφορετική εκτίμηση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος μεταξύ των κ.κ. Κοτζιά και Καμμένου, δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ εξαρχής είχαν διατυπώσει τις απόψεις τους για το θέμα και παρά τη διαφορετικότητα των δύο κομμάτων, που γίνεται σεβαστή, η συνεργασία θα συνεχιστεί.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο: