Ο Ζάεφ πρέπει να είναι πιο προσεχτικός και εμείς πιο προσεχτικοί. Σε ό,τι έχει συμφωνηθεί θα πρέπει να πείσουμε εκείνους που διαφωνούν για το ωφέλιμο της συμφωνίας των Πρεσπών, ότι υπήρξε ειλικρίνεια και υπάρχει γεφύρωση των προβλημάτων με τρόπο που είναι κοινά αποδεκτός, δήλωσε ο βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ, Σπύρος Δανέλλης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου.

Όσοι από εμάς έχουμε την πεποίθηση ότι η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών είναι εθνικά επωφελής, είναι θέμα συνείδησής μας να κυρώσουμε την συμφωνία, αυτό μας επιβάλλει η εθνική μας συνείδηση και αυτό θα κάνουμε.

Ερωτηθείς για το ΚΕΕΛΠΝΟ και την τοποθέτηση του κ. Γεωργιάδη ότι, όποιος υπογράψει το συγκεκριμένο πόρισμα θα τον μηνύσει ο κ. Δανέλλης είπε ότι είναι μια ανοίκειος και μη συνηθισμένη πολιτικά πρακτική. Ένα υπαρκτό σκάνδαλο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται πολιτικά. Προφανώς υπάρχουν και πολιτικές και ποινικές ευθύνες, σημείωσε. Ο κ. Γεωργιάδης έχει πολλά ζητήματα που πρέπει να διευκρινίσει ο ίδιος πριν αρχίσει να απειλεί δια της δικαιοσύνης, τόνισε.

Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα στην Γαλλία ο βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ είπε ότι όλα όσα συμβαίνουν στη Γαλλία θα πρέπει να προβληματίσουν συνολικότερα την Ευρώπη και οι ευρωπαϊκές πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να βρουν να προτείνουν ένα άλλο αναπτυξιακό πρότυπο για την Ευρώπη.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: