Για «πολιτική σκευωρία» που έχει στηθεί κατά της Χρυσής Αυγής, έκανε λόγο ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες προκαλώντας την έντονη αντίδραση και την αποχώρηση των βουλευτών των άλλων κομμάτων.Κατηγορησε δε τα κόμματα, ότι με εντολή των Βρυξελλών, προχωρούν και εκτελούν εθνοκτόνα σχέδια σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος.

Όσοι νομίζουν ότι με τα «λιντσαρίσματα» από τους νταβατζήδες των καναλιών και τις φωνασκίες, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα πάψουν να βρίσκονται κοντά στο λαό και τα προβλήματά του, κάνουν λάθος, τόνισε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Μίλησε επίσης για μέτρα που εξοντώνουν τους αγρότες και συμπεριλαμβάνονταν στο μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν τον περασμένο Αύγουστο, τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ.

Και ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Γεννηματά μίλησαν για τα προβλήματα στον αγροτικό τομέα. Ούτε λέξη όμως δεν είπαν για τις βασικές αιτίες που κατάντησαν τον αγροτικό κόσμο στη σημερινή κατάσταση και για τα οποία είχαν μερίδιο ευθύνης. Ξέχασαν να αναφέρουν ότι όλα αυτά ήταν προαπαιτούμενα του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν όλοι μαζί. Τα μέτρα οδηγούν τους αγρότες, που είναι η ψυχή του έθνους, στην εξαφάνιση. Θέλετε να τους εξοντώσετε σαν πιστά υποκινούμενα όργανα της παγκοσμιοποίησης. Εμείς της Χρυσής Αυγής, που είμαστε οι μόνοι εθνικιστές, θα τους υπερασπιστούμε. Η εθνική παραγωγή σημαίνει για εμάς εθνική ανεξαρτησία, είπε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Μιχαλολιάκος πρότεινε, ανάμεσα στα άλλα, διαγραφή των χρεών των Ελλήνων αγροτών, μείωση του ΦΠΑ και άμεση σύνδεση της παραγωγής με την κατανάλωση, ενώ έκανε λόγο για καρτέλ τροφίμων.

Αίθουσα σύνταξης ert.gr

Μοιράσου το άρθρο: