«Η χώρα χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης», τόνισε από το Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζοντας από το βήμα του 4ου προσυνεδρίου της ΝΔ την πρόταση του για επανεκκίνηση της οικονομίας.

«Δεν υπάρχει λόγος να πανηγυρίζουμε για το πλεόνασμα γιατί αυτό προέκυψε από την υπερφορολόγηση των πολιτών», σημείωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες η ΝΔ θα καταθέσει τροπολογία που θα εξειδικεύει τον τρόπο διανομής του κοινωνικού μερίσματος.

Ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε επίσης την πρόταση της ΝΔ για όσες υγιείς επιχειρήσεις ταλαιπωρούνται από το βραχνά των κόκκινων δανείων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε την ομιλία αναφερόμενος στο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά και την αναφορά του ονόματος της συζύγου του Μαρέβα Μητσοτάκη στη λίστα των Paradise Paper.

«Την ώρα που εμείς μιλάμε για το μέλλον, κάποιοι επιδιώκουν όχι απλά να ανακυκλώνουν το παρελθόν, αλλά να βρίσκουν ένα βολικό άλλοθι στα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει πετώντας λάσπη και συκοφαντώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Τους λέω λοιπόν να σηκώσουν το βλέμμα τους να με κοιτάξουν στα μάτια, και αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον να χτυπήσουν εμένα και όχι την γυναίκα μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή: ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο: