«Εκτιμώ ότι σε μια επόμενη συνεδρίαση μπορούμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Το απολύτως θετικό ήταν οι μετατοπίσεις που υπήρξαν και οι συνθέσεις στο χώρο της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Αυτό το κλίμα με τον έναν ή άλλον τρόπο θέλω να πιστεύω ότι θα μεταφερθεί στο χώρο της μείζονος αντιπολίτευσης», ανέφερε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Μαρία Γεωργίου ο διευθυντής της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, αναφερόμενος στη χθεσινή διάσκεψη των προέδρων για την συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Θα σεβαστούμε την απόφαση του δικαστηρίου και η νομοθετική ρύθμιση είναι τέτοια ώστε να σέβεται απολύτως την διαδικασία αυτή», πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να υπάρξει τέταρτο μνημόνιο ο κος Ζαχαριάδης ήταν κατηγορηματικά αντίθετος λέγοντας ότι,»η Ελλάδα όχι μόνο δεν χρειάζεται τέταρτο μνημόνιο, αλλά χρειάζεται σωστή εφαρμογή του τρίτου μνημονίου και προσπάθειες μέσα από παράλληλες δράσεις ώστε να αμβλυνθούν οι αντικοινωνικές μνημονιακές συνέπειες, έτσι ώστε το 2018 να αφήσουμε πίσω μας για πάντα την περίοδο των μνημονίων», κατέληξε ο διευθυντής της ΚΟ του Σύριζα.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο: