Ο Κουφοντίνας δολοφόνησε 11 αθώους ανθρώπους που μόνος έκρινε, δίκασε, καταδίκασε και εκτέλεσε. Προφανώς και δεν έχει επιδείξει μεταμέλεια και καταδικάστηκε 11 φορές ισόβια, είναι αδιανόητο ένας ακόμη εγκληματίας να κυκλοφορεί ελεύθερος -έστω με άδεια- και είναι ερωτηματικό κατά πόσο θα σεβαστεί τους όρους της αδείας, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου.

Και υπάρχουν προληπτικά μέτρα για μη απόδρασή του; το βραχιολάκι γιατί δεν το φόρεσε; μήπως έχουμε άλλη μια ιστορία αλλά Ξηρού; είπε χαρακτηριστικά ο κος Καράογλου.

Μέχρι τώρα η κυβέρνηση -επεσήμανε ο κος Καράογλου- έβλεπα να χαϊδεύει την χαμηλή τρομοκρατία τύπου Ρουβίκωνας και άλλους περιθωριακούς που ανά καιρούς δημιουργούν επεισόδια, τώρα χαϊδεύει και την υψηλή τρομοκρατία, τους εγκληματίες τύπου Κουφοντίνα.

Ερωτηθείς για τα paradise papers και την εμπλοκή της κας Μητσοτάκη ο κος Καράογλου είπε ότι δεν αφορά καμιά εγκληματική δραστηριότητα, αλλά τη νόμιμη διαχείριση κεφαλαίου που ελέγχονταν από δυο τραπεζικά μεγαθήρια. Η προσωπική μου ηθική επιτάσσει φορολογικοί παράδεισοι να μην υπάρχουν στον κόσμο, κατέληξε ο κος Καράογλου.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: