Η συμφωνία των Πρεσπών είναι επιβλαβής, θεωρούμε ότι δεν μπορεί δώσει λύση, θα δημιουργεί συνέχεια προβλήματα, ο κ. Ζάεφ κινείται στα όρια της συμφωνίας και θα συνεχίσει να τοποθετείται με αυτό τον τρόπο, εκτίμησε σε συνέντευξή της η βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, Χαρά Κεφαλίδου στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη.

Ερωτηθείσα για το αν συμφωνεί με την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι θέμα διαπραγμάτευσης του κ. Τσίπρα για τα θέματα της οικονομίας η βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ υποστήριξε ότι δεν θέλει να διανοηθεί ότι υπάρχει Έλληνας πρωθυπουργός που έχει καν σκεφτεί να υλοποιήσει ένα τέτοιο τραγικό, ολέθριο ατόπημα. Λάθος να συνδέει ένα τεράστιο εθνικό θέμα, με θέματα συμψηφισμών και οικονομίας για να παρατείνει την παραμονή του στην εξουσία, σημείωσε.

Ερωτηθείσα για τα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στη Θεσσαλονίκη με την επίσκεψη του πρωθυπουργού την προσεχή Παρασκευή η κα Κεφαλίδου είπε ότι τα θέματα λύνονται μέσα στο Κοινοβούλιο με διάλογο. Τα συλλαλητήρια καταγράφονται, αλλά δεν είναι αυτά που δίνουν τη λύση στα προβλήματα, υπογράμμισε.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: