Εδώ και τρία χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μας μιλούν για κάθαρση στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πρέπει να υπάρξει πλήρης εφαρμογή όλων των προβλέψεων της αθλητικής νομοθεσίας, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου η βουλευτής της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως.

Αυτή η αντίληψη ότι σταματά το πρωτάθλημα το ακυρώνω, επειδή δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος σε έναν αγώνα, είναι ισοπεδωτική, τιμωρείται όλος ο κλάδος, πρόσθεσε.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις με την κυβερνητική ηγεσία, συμπλήρωσε. Να θυμίσουμε τον ρόλο του στις τηλεοπτικές άδειες, να θυμίσουμε προνομιακή μεταχείριση που είχε με τροπολογία στη Βουλή που διαγραφόταν ένα θηριώδες πρόστιμο της εταιρίας που είχε αγοράσει, επεσήμανε. Βλέπει κανείς πως χτίστηκε ένα καθεστώς διαπλοκής και πως τώρα η κυβέρνηση εμφανίζεται ανήμπορη να εφαρμόσει το παραμικρό, τόνισε. Είναι ενδεικτικό ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει εξαφανιστεί, δεν έχει κάνει ούτε μια δήλωση, συμπλήρωσε. Βεβαίως τον συνδέουν ιδιαίτερες σχέσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο, πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τη Novartis η κα Κεραμέως είπε ότι είναι να απορεί κανείς με την φαιδρότητα της υπόθεσης. Χθες εμφανίστηκαν ως δήθεν ενοχοποιητικά στοιχεία δυο επιστολές που καλούσαν τον πρώην πρωθυπουργό κο Σαμαρά να μεταβεί στο Νταβός, ο πρώην πρωθυπουργός δεν πήγε ποτέ στο Νταβός,μ ούτε το 2013 ούτε το 2014. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι η συγκεκριμένη μαρτυρία ελήφθη από την κα Τουλουπάκη 9 Μαρτίου που είχει ήδη διαβιβαστεί η δικογραφία στη Βουλή, επεσήμανε η κα Κεραμέως.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: