«Ποιος ξέρει η ΝΔ τι φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί» αναρωτιέται το Μέγαρο Μαξίμου αντιδρώντας στην καταψήφιση της άρσης του τραπεζικού και χρηματιστηριακού απορρήτου για τους υπόχρεους δήλωσης πόθεν έσχες. Σήμερα η εφημερίδα «Έθνος» δημοσιεύει στοιχεία για τους λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη, που αποδεικνύουν ότι τα χρήματα που διαχειριζόταν ήταν αποκλειστικά δικά του και μάλιστα ξόδευε όλα όσα εισέπραττε.

Γραφείο Τύπου πρωθυπουργού

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η ΝΔ εξελίσσεται. Την προηγούμενη φορά σε αντίστοιχη συζήτηση για τη συμμετοχή αιρετών σε offshore, η ΝΔ το είχε βάλει στα πόδια και δεν είχε ψηφίσει καν.

Αφού όμως σήμερα καταψήφισε χωρίς αιδώ, περιμένουμε να εξηγήσει τι ακριβώς φοβάται και δεν θέλει έλεγχο στις τραπεζικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές των στελεχών της.

Νίκος Παππάς: Τι έγινε, ρε παιδιά;

«Όχι» από ΝΔ και Χρυσή Αυγή στην άρση τραπεζικού και χρηματιστηριακού απορρήτου για όσους καταθέτουν δήλωση πόθεν έσχες; Γιατί άραγε;», έγραψε σε ανάρτηση στο Twitter ο Νίκος Παππάς.

Δ.Παπαδημούλης: Τι θέλουν να κρύψουν;

«Η ΝΔ, μαζί με την ΧΑ, καταψήφισαν χθες στην Βουλή, την άρση του τραπεζικού απορρήτου για το έλεγχο του «πόθεν έσχες». Τι φοβούνται, τι θέλουν να κρύψουν; Γιατί αρνούνται την ενίσχυση του θεσμικού ελέγχου για την καταπολέμηση του «μαύρου χρήματος» κ της διαφθοράς; Αιδώς Αργείοι!

ΕΘΝΟΣ: Ιστορία χωρίς υπόθεση αποδεικνύεται το σίριαλ Πετσίτη

Διαπιστώνεται ότι είναι άνθρακες ο θησαυρός, αναφέρεται στο δημοσίευμα του «ΕΘΝΟΥΣ», «όπως τουλάχιστον επιβεβαιώνουν οι ίδιες οι τραπεζικές συναλλαγές του Μανώλη Πετσίτη, καθώς αποδεικνύεται ότι ήταν ταµίας αποκλειστικά του εαυτού του, και µάλιστα όχι επιµελής και καλός, μιας και ό,τι έµπαινε στον τραπεζικό του λογαριασµό το ξόδευε χωρίς να βάζει καν χρήµατα στην άκρη».

Σύμφωνα πάντα με το ΕΘΝΟΣ από τις κινήσεις των λογαριασµών του φαίνεται πως όλα τα εισοδήµατά του τα «κατανάλωνε» σε δαπάνες που θα μπορούσαν και να είχαν αποφευχθεί, επιλέγοντας να κάνει από το 2016 κι έπειτα µία «µεγάλη ζωή» που δεν ανταποκρινόταν στην πραγµατική οικονοµική του κατάσταση.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Κώστας Σκουλάς

Μοιράσου το άρθρο: