Νομίζω ότι έχει γίνει πολλή δουλειά στο Δήμο Πειραιά, υπάρχει στρατηγικό σχέδιο για τα επόμενα χρόνια και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και θα ζητήσουμε την ψήφο των πολιτών, στη λογική ότι σπείραμε και θέλουμε να θερίσουμε τη δουλειά μας, δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος εκ νέου, Γιάννης Μώραλης στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Αλφόνσο Βιτάλη.

Σε ό,τι αφορά την κόντρα του επιχειρηματία κ. Βαγγέλη Μαρινάκη με την κυβέρνηση ο κ. Μώραλης είπε ότι σε κάθε περίπτωση δεν είναι κάτι ευχάριστο ένας δημοτικός σύμβουλός μας και με την βαρύτητα που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να βρίσκεται σε οξεία αντιπαράθεση με την κυβέρνηση.

Δεν θα μπω στα αίτια και ποιος έχει δίκιο, σημείωσε και πρόσθεσε ότι σαφώς και επηρεάζει αυτή η οξεία σύγκρουση, αλλά ο συνδυασμός μας προχωρά και εμείς ασχολούμαστε κυρίως με τα προβλήματα της πόλης του Πειραιά και την προοπτική του.

Ο κ. Μαρινάκης συγκρούεται με την κυβέρνηση τα τελευταία δυο χρόνια και αφορά λόγους κεντρικής πολιτικής σκηνής ή άλλα θέματα, δεν αφορά τα προβλήματα του Πειραιά, συμπλήρωσε.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: