Την πεποίθηση ότι υπάρχουν περιθώρια ώστε να πειστεί ο Πάνος Καμμένος αλλά και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προς το συμφέρον της χώρας εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην εκπομπή FOCUS στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας πως αν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα από την πλευρά των Σκοπίων και περάσει η Συμφωνία τότε δεν θα υπάρχει καμία γκρίζα ζώνη. Ωστόσο, όπως είπε, βάζει αστερίσκους με αφορμή τις δηλώσεις του Ζάεφ.

Ερωτηθείς για την στάση τεσσάρων βουλευτών του Ποταμιού να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο υπουργός τη χαρακτήρισε ως ανάσα για την Ελλάδα και όχι για την κυβέρνηση.

Αναφερόμενος για το θέμα με τη δήμευση περιουσιών ομογενών στη Χειμάρρα, ο κ. Παππάς τόνισε ότι παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και πως η ελληνική κυβέρνηση ελπίζει να ανακληθεί η απόφαση για να μην υπάρχει αντίκτυπος στις σχέσεις με την Αλβανία. «Η κίνηση αυτή μας προβληματίζει, δεν είναι προς το συμφέρον κανενός και την παρακολουθούμε με προσοχή», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Μοιράσου το άρθρο: