Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας liberal στο οποίο αναφέρεται σε άρθρο του κ. Κρέτσου.

Όπως υποστηρίζει η ΝΔ, τα γραφεία Tύπου των πρεσβειών της χώρας μας στο εξωτερικό καλούνται «να αξιοποιήσουν» το άρθρο του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης με το οποίο καθυβρίζεται η αντιπολίτευση, αλλά και η δικαιοσύνη της χώρας.
«Ο πανικός και η κατρακύλα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Παππά και του κ. Κρέτσου δεν έχουν τέλος» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Η σημερινή αποκάλυψη της ιστοσελίδας «liberal» αποδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης και προσωπικά του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης. Ο κ. Κρέτσος, βαρύτατα εκτεθειμένος από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού-φιάσκου για τις τηλεοπτικές άδειες, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συκοφαντεί στα διεθνή Μ.Μ.Ε. την Αντιπολίτευση και τη Δικαιοσύνη της χώρας μας. Ντροπή», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Αλλού με τρίβεις γούμενε και αλλού έχω τον πόνο» ήταν η απάντηση του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος σημείωσε ότι ο κ. Κρέτσος κάνει καλά τη δουλειά του.


Πηγή: ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο: