Είναι μια ενέργεια που αναδεικνύει το οργανωμένο έγκλημα και τα πολλά προσωπεία που έχει. Και χρειάζεται ταχύτατη διερεύνηση της όλης εξέλιξης των πραγμάτων, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, αναφερόμενος στη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο κ. Καραθανασόπουλος πρόσθεσε ότι, ο συγκεκριμένος δικηγόρος διαχειριζόταν μια σειρά από σοβαρές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο, εξοπλιστικά προγράμματα, μιλάμε για τζίρους δισεκατομμυρίων, για βρώμικα κυκλώματα που δημιουργούν υπόνοιες, χωρίς να αποκλείουμε οτιδήποτε άλλο, συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τα κρούσματα βίας εις βάρος των μεταναστών ο βουλευτής του ΚΚΕ επεσήμανε ότι έχουμε μια κλιμάκωση των ρατσιστικών -φασιστικών επιθέσεων. Στην περιοχή του Θριάσιου τα κρούσματα είναι συνεχόμενα σε βάρος των μεταναστών και σηκώνει κεφάλι η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, πρόσθεσε. Και προανήγγειλε την συγκέντρωση που διοργανώνεται σήμερα από το ΚΚΕ στις 18:00 το απόγευμα στο δημαρχείο του Ασπρόπυργου, ως μια πρώτη απάντηση -όπως χαρακτηριστικά είπε- στις φασιστικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: