«Όταν πεινάει ο δίπλα σου θα φροντίσεις να ενισχυθεί και να πληρώσει αυτός ο οποίος έχει παραπάνω». Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό» στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ο κ. Μαυραγάνης μίλησε για τις θετικές τάσεις της ελληνικής οικονομίας και κατηγόρησε για «λαϊκή προπαγάνδα πεζοδρομίου» όσους παραποιούν τα στοιχεία για το ύψος φόρων και εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ο υφυπουργός Υποδομών (προέρχεται από τους ΑΝΕΛ) είπε πως το όνομα στο οποίο θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε με την ΠΓΔΜ δεν θα πρέπει σε καμμία περίπτωση να επιτρέπει και να καλλιεργεί αλυτρωτικές διαθέσεις και βλέψεις.

Αναφερόμενος στο ηλεκτρονικό εισιτήριο και την λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είπε πως είναι ένας τρόπος καταπολέμησης της διαφθοράς και της απώλειας πόρων, δίνοντας στοιχεία για την θετική ανταπόκριση του κόσμου. Επεσήμανε μάλιστα πως ιδιαίτερα στην Θεσσαλονίκη γίνεται σωστή συντήρηση στα παρατημένα για χρόνια λεωφορεία και αυξάνεται ο αριθμός αυτών, που κυκλοφορούν.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο: