Η γελοιοποίηση και η απαξίωση τόσο της πολιτικής όσο και του τρόπου που αυτή η κυβέρνηση πολιτεύεται δεν είναι καινούριο πράγμα. Με τον ίδιο πολιτικό αμοραλισμό με τον οποίο ξεκίνησε, με τον ίδιο πολιτικό αμοραλισμό με τον οποίο πολιτεύτηκε, με αυτόν τελειώνει. Δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση. Όλα γίνονται α λα Τσίπρα, δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, Θόδωρος Παπαθεοδώρου στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου.

Συνταγματικά η κυβέρνηση θα μπορούσε να λειτουργήσει και με λιγότερους από 151 βουλευτές, πολιτικά δεν το έχει κάνει κανένας, σημείωσε. Κάνουν τα πάντα για να κλείσουν κάποιες υποθέσεις ακόμα και όταν τις κλείσουν θα επιλέξουν τον χρόνο των εκλογών και τότε θα τις χάσουν, εκτίμησε ο κ. Παπαθεοδώρου.

Σε ό,τι αφορά τις Πρέσπες, το ΚΙΝ.ΑΛ θα καταψηφίσει τη συμφωνία, επεσήμανε.
Ερωτηθείς για την συνάντηση χθες στελεχών από την κεντροαριστερά με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μουσικής ο κ. Παπαθεοδώρου είπε ότι, «χθες πήγαν 3-4 παλιά στελέχη που κάποια στιγμή πέρασαν από την κεντροαριστερά και είδαν το φως το αληθινό στον ΣΥΡΙΖΑ και πάρα πολλοί που είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως -πρόσθεσε- εκεί που πήγαινε να γίνει «SYRIZA’S FRIENDS», τελικά έγινε συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ και ήρθαν 2-3 παιδιά από τα παλιά τα οποία έχουν περάσει από παντού. Δεν είναι μεγάλο το κακό, δεν μας λείπουν», συμπλήρωσε.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: