Θεωρώ ότι πρόωρα θα πάει σε εκλογές ο κ. Τσίπρας, τον χρόνο των εκλογών ο ίδιος τον καθορίζει, το ΚΙΝ.ΑΛ πάντως είναι σε ετοιμότητα και εκτιμώ ότι όποτε και αν γίνουν θα χάσει τις εκλογές ο κ. Τσίπρας, δήλωσε ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ, Θόδωρος Παπαθεοδώρου στο Πρώτο πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου.

Σε ό,τι αφορά την συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ επεσήμανε ότι επιβεβαιώνεται η θέση του ΚΙΝ.ΑΛ, καθώς τα προβλήματα που θεωρούσαμε -όπως είπε- μεγάλα αγκάθια της συμφωνίας είναι αυτά που αναδεικνύονται σήμερα, είτε από τις τοποθετήσεις Ζάεφ, είτε με την αναβίωση του σκληρού πυρήνα του αλυτρωτισμού στη FYROM.

Αναφερόμενος στη στάση που κρατά το ΠΟΤΑΜΙ για τη συμφωνία ο κ. Παπαθεοδώρου σημείωσε ότι, από τη στιγμή που έφυγε από το ΚΙΝ.ΑΛ, το ΠΟΤΑΜΙ δημοσκοπικά δεν υπάρχει στις μετρήσεις και αυτό οδηγεί μια σειρά στελεχών του να κάνουν επιλογές που είναι της επόμενης μέρας. Οι Πρέσπες είναι κατασκευή ΣΥΡΙΖΑ και πολιτικά και κοινοβουλευτικά, σημείωσε. Επομένως οι Πρέσπες θα αποτυπώσουν την φθορά της κυβέρνησης -μέσα από την εξαφάνιση των ΑΝΕΛ- και από εκεί και πέρα θα πάμε σε εκλογές, εκτίμησε ο κ. Παπαθεοδώρου.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο: