Στην παρουσίαση των υποψηφίων του στο Περιστέρι, αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής, προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 17/1 το ΚΚΕ.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Γρηγόρης Τημπλαλέξης, δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις επερχόμενες εκλογές. Καλώντας το λαό «να αξιοποιήσει την πλούσια πείρα που έχει συσσωρεύσει».

Ομιλητές ήταν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» υπογράμισε μεταξύ άλλων «ότι δεν είναι τυχαίο ότι μέσα από την Τοπική Διοίκηση πέρασε το σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων που εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια της καπιταλιστικής κρίσης.
Αξιοποιήθηκε και ως βαλβίδα εκτόνωσης της λαϊκής δυσαρέσκειας, μαξιλάρι απορρόφησης της αγανάκτησης και «πυροσβέστης και καταστολέας» αγωνιστικών κινητοποιήσεων. Όλοι θυμόμαστε τον απεργοσπαστικό τους ρόλο στις κινητοποιήσεις των εργατών δήμου και των συμβασιούχων, το συκοφαντικό τους ρόλο σε άλλους κλάδους που κινητοποιούνταν. Αυτό το βάζουν στον απολογισμό τους και καμαρώνουν…».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γ. Σιδέρης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι: «Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ, άλλοι νεότεροι άλλοι παλαιότεροι, υποσχόμαστε ότι θα αποκαλύψουμε στο λαό τα αντιλαϊκά τους σχέδια. Θα σταθούμε απέναντι στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης που ενισχύει την ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων σε βάρος του λαού».

Μοιράσου το άρθρο: