Πυρά σε ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά την δευτερολογία του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Ο κ. Μητσοτάκης, είπε, θέλει να κάνει τον μεταρρυθμιστή. Αλλά ούτε τη γραφειοκρατία πάταξε, ούτε την ηλεκτρονική διασύνδεση πέτυχε, ούτε κάποιους εντόπισε. Απλά μερικές χιλιάδες άτομα μετακίνησε. Τους ώθησε και τους συνάντησα σε Μουσεία να διαβάζουν εφημερίδα και να καπνίζουν τσιγάρο και να πληρώνονται εις βάρος της κοινωνίας».

Αναφερόμενος στην δευτερολογία της Φώφης Γεννηματά και στην κριτική που άσκησε στον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι υπάρχει πάντως ένας άξονας κατά της Κυβέρνησης. Είδα ότι στράφηκε μόνο κατά του Τσίπρα η Γεννηματά. Ήταν καλά τα μνημόνια που έκανε με τον Σαμαρά;

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Λεβέντης στο ευρώ. Η Τουρκία, είπε, περιμένει να φύγουμε από το ευρώ για να μας βάλει το τυράκι και να είμαστε σαν τα ποντίκια, χωρίς την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Γιατί το 2009 όταν ξέσπασε η κρίση, δεν είχαμε το σθένος να κάνουμε μεταρρυθμίσεις. Και βγήκαν και κάτι τρελοί και λέγανε ότι ήρθαν να μας φάνε τε πετρέλαια. Αν με αυτές τις ηλίθιες τακτικές φύγουμε από το ευρώ, θα έχουμε κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα.

Παράλληλα, μίλησε για τεράστιες ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα, που ξεκίνησε να σκίζει μνημόνια και έγινε δήμιος των συνταξιούχων και των μισθωτών, ενώ προξένησε στρατιές ανέργων.

Σχετική είδηση:Λεβέντης :Θα υπογράψουμε σε όλα, αλλιώς θα φύγουμε από το ευρώ (video)

Πηγή:ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο: