Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου: Δεν είναι ακόμη αργά για να γίνει το τηλεφώνημα για την επίλυση του Σκοπιανού, συμπληρώνοντας ότι είναι προς όφελος και των δυο λαών να υπάρξει λύση και είμαι αισιόδοξος ότι θα υπάρξει λύση, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την διαγραφή του δημάρχου Άργους, του κου Καμπόσου από τη ΝΔ ο κος Ρήγας εκτίμησε ότι είναι θετική, αλλά έρχεται καθυστερημένα η αντίδραση από πλευράς ΝΔ.

Ερωτηθείς για το πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση την ερχόμενη Πέμπτη ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι, τον Αύγουστο βγαίνουμε από την επιτροπεία και θα υπάρχει καθαρή έξοδος χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς νέα μέτρα. Το ΔΝΤ θα είναι με άλλους όρους και όχι με τους όρους που βρισκόταν την προηγούμενη περίοδο, πρόσθεσε ο κος Ρήγας. Η ΝΔ θέλει άλλο μοντέλο ανάπτυξης, οι δηλώσεις του κου Μητσοτάκη είναι δεδομένες, ούτε το 8ωρο θέλει, ούτε σταθερή δουλειά επιδιώκει, αλλά θέλει ελαστικές θέσεις εργασίας. Το ένα προς ένα που πετύχαμε στο δημόσιο, ο κος Μητσοτάκης επιμένει να είναι ένα προς πέντε, σημείωσε ο κος Ρήγας.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Μοιράσου το άρθρο: