Οι αυτοδιοικητικές δυνάμεις που είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ προσέρχονται στο διάλογο για τη συγκρότηση ενός ευρύτατου δημοκρατικού προοδευτικού μετώπου με την πρόταση της Κατερίνας Νοτοπούλου για υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης, είπε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Όπως τόνισε, η κυρία Νοτοπούλου είναι το πρόσωπο που μπορεί να εγγυηθεί τη συσπείρωση των δυνάμεων στις οποίες απευθύνεται η πρόταση για τη συγκρότηση του μετώπου.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Σκουρλέτης, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η Θεσσαλονίκη λέει «ναι» στη δημοκρατία και όχι στον εθνικισμό και τον διχασμό, είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτή τη συγκέντρωση και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, είπε ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στη ΝΔ, λέγοντας ότι χωρίζει τους Έλληνες σε πατριώτες και προδότες, και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει αν συμφωνεί με το σύνθημα, «Η δημοκρατία πρόδωσε τη Μακεδονία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: