Ο βουλευτής του Ν. Ηρακλείου με «Το Ποτάμι», Σπύρος Δανέλλης, μίλησε στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου, στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», που μεταδίδεται από το Πρώτο Πρόγραμμα, τη Φωνή της Ελλάδας και τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΤ, για την εκδήλωση του κινήματος για τα εθνικά θέματα και την πολιτική επικαιρότητα.

Ο κ. Δανέλλης χαρακτήρισε εξαιρετικά επιτυχή την εκδήλωση για τα εθνικά θέματα, που έγινε στο Ζάππειο (Δευτέρα 28-11) κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην «κλιμακούμενη νευρικότητα της Τουρκίας», υπογράμμισε την παρουσία εκπροσώπων από τα πολιτικά κόμματα και προσωπικοτήτων της διπλωματίας και τόνισε την πρόταση του κινήματος για την συγκρότηση Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας.

Ο βουλευτής απάντησε σε σχετική ερώτηση για την πιθανότητα να έχουμε σύντομα πρόωρες εκλογές, λέγοντας «εμείς απευχόμαστε να είναι έτσι, γιατί θεωρούμε ότι οι εκλογές κάθε άλλο παρά θα φέρουν λύσεις». Ο κ. Δανέλλης μίλησε για αυξανόμενη αναξιοπιστία της χώρας στις μεταρρυθμίσεις, που ξεκίνησε από το πρώτο μνημόνιο και τόνισε την ανάγκη να κινηθούμε γρηγορότερα σ’ αυτόν τον τομέα.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο: