Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Γιώργος Καμίνης μετά τη συνάντηση που είχε με τη Φώφη Γεννηματά στη Χαριλάου Τρικούπη το απόγευμα της Τρίτης, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στην Κεντροαριστερά.

«Ήρθα να δώσω κι από κοντά τα συγχαρητήριά μου στην κυρία Γεννηματά. Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση. Είναι σημαντικό και την ερχόμενη Κυριακή να επαναληφθεί – κι εγώ θα κάνω ό,τι μπορω γι’ αυτό – η μαζική συμμετοχή που σημειώθηκε στον πρώτο γύρο», δήλωσε ο κ. Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι έθεσε στην κ. Γεννηματά το ζήτημα της πορείας προς ένα ενιαίο κόμμα, με ενιαία μορφή και εκπροσώπηση εντός και εκτός Βουλής, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν θα στηρίξει την κ. Γεννηματά στον δεύτερο γύρο, απάντησε κοφτά: «Εκπροσωπώ αξίες, δεν καθοδηγώ ανθρώπους».

Εξάλλου, το απόγευμα της Τρίτης συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού και ανέλυσε τους λόγους της μειωμένης απήχησης της υποψηφιότητας του Σταύρου Θεοδωράκη στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Σε ανακοίνωσή του μετά το τέλος της συνεδρίασης και αφού εκτιμήθηκε πολύ θετικά η μεγάλη μαζική συμμετοχή, το Ποτάμι κάλεσε «τους 210.505 πολίτες που ψήφισαν στις εκλογές της Κυριακής, να δώσουν το παρών στις κάλπες και αυτή την Κυριακή», τονίζοντας ότι «ο νικητής των εκλογών πρέπει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική που αναπτύχθηκε στον προοδευτικό χώρο. Μια δυναμική που πρέπει να θεωρηθεί και ως απάντηση στην ανερμάτιστη λαϊκίστικη πολιτική των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Πηγή: ΕΡΤ1, Α’Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο: