Συναντήσεις στο Επιμελητήριο είχε νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Είναι η πρώτη φορά που υπουργός επισκέπετεται το επιμελητήριο της περιοχής όπως επισημανθηκε από τους τοπικούς φορείς.

«Η πολιτική πρέπει να είναι λιγότερο συγκρουσιακή. Πρέπει να μαζευόμαστε γύρω από ένα τραπέζι να συζητάμε τις προτεραιότητες για την Ελλάδα που θέλουμε»

Οι τοπικοί φορείς, οικονομικοί, τουριστικοί και άλλοι έθεσαν τα προβλήματα γραφειοκρατίας που αντιμετωπίζουν και ζήτησαν εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης, λειτουργία του τραπεζικού συστήματος και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τόνισαν τη σημασία του σταθερού οικονομικού και φορολογικού περιβάλλοντος.

Ο κ. Τσακαλώτος κατόπιν αναχώρησε για τη Δράμα, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Hydrama. Το απόγευμα, στις 6, θα συναντηθεί με οικονομικούς φορείς της περιοχής στο Επιμελητήριο της πόλης και θα ακολουθήσει, στις 8, η ομιλία του για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη στη μεταμνημονιακή εποχή, στο Συνεδριακό Κέντρο του Φορέα.

Πηγή ΕΡΤ, Ρεπορταζ Ρ. Πανταζόγλου

Μοιράσου το άρθρο: