Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ορίστηκαν οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, ενώ προτάθηκε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι πέντε αναπληρωτές του. Στις 17:30 θα συναντηθούν στη Βουλή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Την Τετάρτη είχαν τηλεφωνική επικοινωνία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τις 10 Ιανουαρίου έχουν μιλήσει τηλεφωνικά πολλές φορές.

Πρώτος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ορίζεται ο κ. Νίκος Δένδιας, βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός, δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο κ. Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός και τρίτη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος η κυρία Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας.

Στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματος ορίζεται ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Για αναπληρωτές του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτείνονται οι βουλευτές: Κωνσταντίνος Βλάσης (Αρκαδίας), Στέργιος Γιαννάκης (Πρέβεζας), Αθανάσιος Καββαδάς (Λευκάδας), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας) και Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας).

Ακόμη με απόφαση του κ. Μητσοτάκη τοποθετείται αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ορίζεται και σύνδεσμος του Κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Μοιράσου το άρθρο: