Για μια πρωτότυπη εφαρμογή -που αξιοποιώντας αλγόριθμους αναλύσει το κλάμα του μωρού και το ερμηνεύσει με κατανοητό τρόπο στους γονείς, ώστε να ξέρουν κάθε φορά τι χρειάζεται το παιδί τους- ο Ιάσων Χατζηκώστας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό διαγωνισμό Global Student Entrepreneur Awards (GSEA), που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2019 στην Κίνα. Ο κ. Χατζηκώστας είναι συνδιαμορφωτής της εφαρμογής που ονομάζεται iCry2Talk.

Ο διαγωνισμός GSEA υποστηρίζει 1.700 φοιτητές επιχειρηματίες από 60 χώρες του κόσμου και αφορά φοιτητές που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, έχοντας ιδρύσει δική τους επιχείρηση.

Όσοι συμμετέχουν στον θεσμό Global Student Entrepreneur Awards (GSEA) έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους, και να έρθουν σε επαφή με άλλους φοιτητές που έχουν κοινό τρόπο σκέψης, αλλά και να γνωριστούν με τους υπεύθυνους του δικτύου των επιχειρηματιών του EO –Entrepreneurs’ Organization, ενός δικτύου που αναπτύσσεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο οργανισμός Entrepreneurs’ Organization (EO) ιδρύθηκε το 1987 και αριθμεί 12.000 επιχειρηματίες – μέλη. Διαθέτει 160 «παραρτήματα» σε 50 χώρες του κόσμου, με κύριο σκοπό την ανάπτυξη των επιχειρήσεων των μελών του.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα των Global Student Entrepreneur Awards.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: