Πολυπληθέστερη και με πολλά και καινοτόμα προϊόντα ήταν η ελληνική συμμετοχή στο Mobile World Congress δήλωσε ο κ. Πάρης Κωνσταντίνου, Μέλος Δ.Σ του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος και υπεύθυνος εξωστρέφειας και Διεθνών Σχέσεων του ΣΕΚΕΕ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην εκπομπή «Αναμενόμενα και Μη» με την Κωνσταντίνα Δημητρούλη.

Η ελληνική αποστολή περιλάμβανε 25-30 επιχειρήσεις, μικρομεσαίες, μεσαίες και startups που έχουν αναπτύξει άκρως ανταγωνιστικά προϊόντα λογισμικού επικεντρωμένα κυρίως στην ελληνική ναυτιλία, τον τουρισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση. Πρόκειται για κατά κύριο λόγο νέους σε ηλικία επιχειρηματίες και επιστήμονες του αντικειμένου που εξελίσσονται με γοργό ρυθμό καθώς τα προϊόντα που αναπτύσσουν καλύπτουν άμεσα τις νέες ανάγκες επικοινωνίας στην αγορά και μάλιστα με στόχο πάντα το χαμηλότερο κόστος.

Η παρουσία της Tesla στην ελληνική αγορά δεν είναι τυχαία σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου καθώς ο συγκεκριμένος χώρος αναπτύσσεται δυναμικά και αυτό διαφαίνεται και από τις συναντήσεις, τις επαφές και τη διερεύνηση για συνεργασίες αλλά και τις ίδιες τις συνεργασίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια με το εξωτερικό.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Μοιράσου το άρθρο: