Με πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης της διοργάνωσης «Διεθνές Φεστιβάλ των Κοινών», στις 16 Σεπτεμβρίου από τις 10μμ, οι φίλοι του προετοιμάζουν την υποδοχή του.

Το Φεστιβάλ των Κοινών θα πραγματοποιηθεί στις 6-7- 8 Οκτώβρη 2017 στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα. Σε αυτό θα ενώσουν τις δυνάμεις τους το Φεστιβάλ Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας και το CommonsFest.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ομιλίες ακτιβιστών από το εξωτερικό, παρουσιάσεις εγχειρημάτων, συμπράξεις, εργαστήρια, χώρο δίκαιου εμπορίου, συλλογική κουζίνα, εκθέσεις, προβολές και συναυλίες.

Επιθυμούμε το Φεστιβάλ των Κοινών να γίνει ένα πανηγυρικό σημείο συνάντησης συνεργατικών εγχειρημάτων που παράγουν και προασπίζουν κοινά αγαθά, αλλά και ένα φόρουμ για την ανάπτυξη παραγωγικών συμπράξεων γύρω από τα κοινά και την ΚΑΛΟ. Συγκεκριμένα, επιθυμούμε με εφαλτήριο το Φεστιβάλ των Κοινών να εκτεθούν ιδέες κάθε είδους για πολιτικές / παραγωγικές συμπράξεις και να συγκροτηθούν ομάδες εργασίας για την υλοποίησή τους. Στα πλαίσια αυτά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εργασίες και στην παραγωγική δραστηριότητα του Φεστιβάλ των Κοινών».

Το πάρτυ θα γινει στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ, Παλαμήδου 2 Ψυρρή, στην ιστοσελίδα του οποίου έχουν αναρτηθεί και οι υπόλοιπες δράσεις των ημερών.

 

Μοιράσου το άρθρο: