«Ο Λευτέρης της Ελλάδας, το γειτονάκι μας» τιτλοφορείται η εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος Αποφοίτων του Β΄ Γυμνασίου Αρρένων – Β΄ Γυμνασίου & Λυκείου Αθηνών, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο κινηματοθέατρο ΤΡΙΑΝΟΝ, στις 6:30 μ.μ.

O σύλλογος αποφοίτων ενημερώνει πως: «Η ανοικτή σε όλους εκδήλωση, η οποία είναι τιμητικά αφιερωμένη στον εμβληματικό απόφοιτο του σχολείου, στιχουργό-συγγραφέα και δημοσιογράφο Λευτέρη Παπαδόπουλο, θα πραγματοποιηθεί στο ΤΡΙΑΝΟΝ, επειδή ανήκει στην γειτονιά του 2ου, το οποίο ανακαινισμένο λειτουργεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πλέον ως «Β’ ΓΕΛ Αθηνών – Θεόδωρος Αγγελόπουλος» και θα παραμείνει ανοικτό πριν και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ώστε να ξεναγηθούν, όσοι απόφοιτοι δεν πρόλαβαν να το δουν στα επίσημα εγκαίνια, αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται, μιας και πρόκειται για μια εξαιρετική αρχιτεκτονική μελέτη πάνω στο ιστορικό νεοκλασσικό κτίριο του Β΄Γυμνασίου, που υπάρχει από το 1862, όπως φαίνεται και στην προμετωπίδα της κυρίας εισόδου του».

Στην ίδια ανακοίνωση ο σύλλογος αναφέρει ότι: «Στην εκδήλωση, που θα περιλαμβανει οπτικοακουστικό αλλά και live καλλιτεχνικό πρόγραμμα, θα ακουστούν και θα τραγουδηθούν μεγάλες και αθάνατες επιτυχίες, που ταξίδεψαν την Ελλάδα για περισσότερες από πέντε δεκαετίες και αγκαλιάστηκαν από τρεις γεννιές Ελλήνων, τραγούδια που αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν από όλον τον κόσμο, τραγούδια που μίλησαν μέσα στην ψυχή του και τον συντρόφευσαν πότε στις όμορφες και πότε στις δύσκολες στιγμές, άλλοτε με τις παρέες του και άλλοτε στη μοναξιά του.

To βασικό τραγουδιστικό μέρος αναλαμβάνουν η Μελίνα Ασλανίδου και ο Ζαχαρίας Καρούνης, ενώ θα συμμετέχουν και η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου και η «δική μας» Ειρήνη Πεφάνη.
Σαν guests θα ερμηνεύσουν οι μοναδικοί, Σταμάτης Κόκοτας και η Ελένη οδάΑ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ανοικτή στο ευρύ κοινό γι αυτό ελάτε από νωρίς, μετά την επίσκεψή σας στο σχολείο όσοι επιθυμείτε που θα παραμείνει ανοικτό από 4:30 – 6:15 μ.μ. λίγο δλδ πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

Αναλυτικό πρόγραμμα στην είσοδο του ΤΡΙΑΝΟΝ».

 

 

Μοιράσου το άρθρο: