Με ενδιαφέρουσες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις το τελευταίο Σαββατοκύριακο του 2017, ο Δήμος Κηφισιάς υποδέχεται το νέο έτος.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου Κηφισιά
Κολοκοτρώνη & Λεβίδου Ώρα: 13:00
Circo Cachivache
Μια παράσταση μες την καρδιά των εορτών για όλη την οικογένεια, μικρούς και μεγάλους, μοντέρνους αλλά και εναλλακτικούς με πολλά ακροβατικά κόλπα, ζογκλερικά, θέατρο, ζωντανή μουσική και άφθονο γέλιο, δοσμένα με τον καλύτερο τρόπο από μια ταλαντούχα ομάδα νέων παιδιών, μουσικών, ακροβατών και παλιάτσων.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου Νέα Ερυθραία
Πλατεία Μικρασιατών
Στροφυλίου & Χαριλάου Τρικούπη Ώρα: 15:00
ΣΥΝΑΥΛΙΑ- LA CUCARACHA
Ένα Κουβανέζικο πάρτι γεμάτο κέφι και διάθεση για χορό με ήχους Λάτιν από το συγκρότημα “La Cucaracha”!!!
Μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων το συγκρότημα «La Cucaracha» έρχεται στην Κηφισιά για να μεταδώσει στον κόσμο της πόλης μας τους ξέφρενους λάτιν ρυθμούς του!!!
Η «La Cucaracha band» έχει ένα ποικίλο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει τραγούδια από το πλούσιο μωσαϊκό της κουβανικής μουσικής σκηνής, δικές τους διασκευές πάνω σε γνωστά κομμάτια της Salsa Romantica, καθώς και συνθέσεις του Yoel Soto. Στο τραγούδι, η Rosanna Mailan, μια εξέχουσα κουβανή τραγουδίστρια!!!

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου Κηφισιά
Κολοκοτρώνη & Λεβίδου Ώρα: 12:30
ΣΥΝΑΥΛΙΑ-Saxo Delight
Σύγχρονα, μοντέρνα «κατά τα κοινώς λεγόμενα» ακούσματα με συνδυασμό κλασικών και jazz ήχων, για στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, υπόσχεται το Saxo Delight.
Μία μπάντα που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα chic κλασικών και Χριστουγεννιάτικων μελωδιών που όλοι σιγοτραγουδούν…
Ένα μουσικό σχήμα αποτελούμενο από σαξόφωνο, άρπα, βιολοντσέλο και κοντραμπάσο, κρουστά και ηλεκτρική κιθάρα.
Στο τραγούδι επιλεκτικά με πολύ Xmas, Sinatra & more… ο Μαρίνος Ταρνανάς.

Βραβεύσεις

Τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση βραβεύει ο Δήμος Κηφισιάς την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 20.15 στο Domotel Kastri Contemporary Hotel (Ελ. Βενιζέλου και Ρωμυλίας Καστρί).
Η Τελετή Βράβευσης γίνεται προς τιμήν των εισαχθέντων από τα Λύκεια του Δήμου, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων του έτους 2017.

Μοιράσου το άρθρο: