Ο ιταλικός οίκος Dolce & Gabbana την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, εντυπωσίασε το κοινό του, παρουσιάζοντας μια επίδειξη με μοντέλα και …drones.

Πριν ξεκινήσει η επίδειξη, οι παρεβρισκόμενοι κλήθηκαν να απενεργοποιήσουν το wi-fi στα κινητά τηλέφωνά τους, για να αποφευχθεί η παρεμβολή στα συστήματα ελέγχου των μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Μετά από περίπου 45 λεπτά αναμονής, μια φωνή στο μεγάφωνο άρχισε να καλεί τα ονόματα των επισκεπτών που δεν είχαν ακόμη αποσυνδέσει τις συσκευές τους από το διαδίκτυο.

Το θέμα του σόου ήταν η «Αφοσίωση στη μόδα» και εμπεριείχε αναφορές σε χριστιανικά θέματα όπως άγγελοι, διάβολοι, επιχρυσωμένοι σταυροί, μπλουζάκια «Fashion sinner», χρυσά φωτοστέφανα και το σύμβολο της Ιερής Καρδιάς.

«Η μόδα δεν είναι δουλειά, η μόδα είναι αφοσίωση» δήλωσε ο Ντομένικο Ντόλτσε. «Ζεις, κοιμάσαι και τρως με τη μόδα, δεν σταματάς ποτέ να τη σκέφτεσαι και να την αγαπάς με όλη σου την καρδιά».

Μετά τα μοντέλα, επτά drones πέταξαν πάνω από την πασαρέλα μεταφέροντας τις δερμάτινες τσάντες της συλλογής Dolce & Gabbana για το Φθινόπωρο του 2018, γεγονός που προκάλεσε φωνές ενθουσιασμού των καλεσμένων.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επίδειξης, δύο άτομα με λευκές ιατρικές ρόμπες βρίσκονταν γύρω από την πασαρέλα, ενδεχομένως έτοιμοι να προλάβουν τυχόν ατυχήματα ή να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση δυσλειτουργίας των drones.

 

ΠΗΓΕΣ: Thecut, Digitaltrends

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: