Μια μουσική βραδιά αφιέρωμα στον Γάλλο συνθέτη Camille Saint-Saëns παρουσιάζει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2018 – Νύχτες Αλληλεγγύης τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.

Στη μουσική παράσταση, με την οποία ολοκληρώνεται ο κύκλος εμφανίσεων της φιλαρμονικής ορχήστρας στο φετινό φεστιβάλ – ύστερα από δύο ακόμη συμμετοχές της –, θα παρουσιαστούν δύο έργα του Saint-Saëns καθώς και χοροί άλλων συνθετών.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλαμβάνει:
Saint-Saëns: The Carnaval Of The Animals, Danse Bacchanale
Dmitri Shostakovich: Dance no 1, Waltz no 2
Johannes Brahms: Hungarian Dance no. 4, no. 5, no. 6, no. 7, no. 8
Aram Khachaturian: Sabre Dance
Jan Van der Roost: Puszta

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Καλαϊτζής

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ. Η πρόσβαση για άτομα με κινητική αναπηρία είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Info
Ελεύθερη είσοδος.
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.
Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς – Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Μοιράσου το άρθρο: