Ένας χρόνος απουσίας. Μία ημέρα αγάπης.

Ένα χρόνο μετά τον «αποχαιρετισμό» στον Λέοναρντ Κοέν (7 Νοεμβρίου 2016), το Τρίτο Πρόγραμμα (90,9 FM) πραγματοποιεί ένα διπλό ωριαίο αφιέρωμα-Τετάρτη, 8 στις 18.00  & Παρασκευή, 10 Nοεμβρίου στις 21.00- με κείμενα από το βιβλίο του ερμηνευτή και τραγουδοποιού, με τίτλο «Το βιβλίο του ελέους», μουσική από το τελευταίο άλμπουμ του, «You want it darker» (2016), από το άλμπουμ του με τον Philip Glass «The Book of Longing», καθώς και παλιές και πιο πρόσφατες διασκευές των τραγουδιών του. Το σήμα της εκπομπής  «Με αφιέρωση… « έχει τίτλο Παραμύθι και είναι μουσική του Γιώτη Κιουρτσόγλου.

Επιμέλεια – παραγωγή – παρουσίαση: Αφροδίτη Κοσμά                         

Ηχοληψία, ηχητική επεξεργασία:  Αλέξανδρος Κασσελάκης               

Σχεδιασμός Ήχου:  Άγης Γυφτόπουλος

07.11.2016 – 07.11.2017, in memoriam: ο δικός μας Leonard Cohen

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου ο Kosmos ακούει… Leonard Cohen.

Τα τραγούδια, οι στίχοι, οι ιστορίες του Leonard Cohen δεν έφυγαν ποτέ από τη μνήμη μας και από τις ραδιοφωνικές μας στιγμές.

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, έναν ακριβώς χρόνο από τον θάνατό του, θυμόμαστε τον Leonard Cohen: Οι παραγωγοί του Kosmos και έλληνες δημιουργοί που τον αγάπησαν, τον τραγούδησαν ή εμπνεύστηκαν από αυτόν μιλούν για τον δικό τους Cohen και επιλέγουν τραγούδια για να γιορτάσουμε το ταξίδι του στη ζωή.

Τη δική μας ζωή.

 

 

Μοιράσου το άρθρο: