Η «Ραδιοτηλεόραση», αγαπημένο περιοδικό των τηλεθεατών, έγινε ανάρπαστη στη δωρεάν έκδοσή της. Κάθε Παρασκευή, το ιστορικό εβδομαδιαίο περιοδικό της ΕΡΤ θα διατίθεται δωρεάν σε 34 σημεία διανομής, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το πρώτο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» free press τοποθετήθηκε σε σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ, κεντρικά καταστήματα των ΕΛΤΑ και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, και μέσα σε λίγες ώρες εξαντλήθηκε.

Η «Ραδιοτηλεόραση» είναι ένα περιοδικό αρωγός του πολιτισμού και του κοινωνικού ιστού, μέσα από το οποίο αναδεικνύεται και το πλούσιο Αρχείο της ΕΡΤ.

«Η επανέκδοση του ιστορικού περιοδικού μας “Ραδιοτηλεόραση” δεν επιστρέφει σε μια παλιά και ξεπερασμένη εποχή, αλλά σε μια εποχή σύγχρονη, όπου όλοι καλούμαστε να δημιουργήσουμε πληροφορημένους πολίτες, εξασφαλίζοντας το δικαίωμά τους στην ελευθερία της έκφρασης και του πλουραλισμού. Με τον τρόπο αυτό, η «Ραδιοτηλεόραση» γίνεται πλέον η επίσημη φωνή της ΕΡΤ, της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, που θα προχωρήσει προς τα εμπρός με τη βοήθεια όλων όσοι πιστεύουν σε μας και με τη συμπαράσταση των εργαζομένων μας», σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Β. Κωστόπουλος.

Κάθε Παρασκευή, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται και σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ.

Ρεπορτάζ: Σ. Φίλη
Πηγή: ΕΡΤ1

Μοιράσου το άρθρο: