Θεατρική παράσταση την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στη ΝΕΛΕ στο Χαϊδάρι στις 9 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο και με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου (14/2).

Πρόκειται για το θεατρικό «…Και για σένα Μαραζώνω», από το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων και τη δασκάλα τους ηθοποιό-σκηνοθέτη Κερασία Σαμαρά.

Όπως αναφέρουν οι συντελεστές της παράστασης: «Tο Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων και η δασκάλα τους ηθοποιός-σκηνοθέτης Κερασία Σαμαρά, σας προσκαλούν να απολαύσετε μια εκπληκτική παράσταση, που με κόπο και μεράκι προετοίμασαν για το θεατρόφιλο κοινό.
Η παράσταση έχει τίτλο «…Και για σένα Μαραζώνω»
και θα παρουσιαστεί την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στη ΝΕΛΕ στις 9 μ.μ., επί τη ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, που είναι στις 14 Φεβρουαρίου.
Πρόκειται για τρεις παραλογές, τρεις φλογερές ερωτικές ιστορίες, βγαλμένες μέσα απ’ την δημοτική παράδοση, που αποδίδονται με μοντέρνο και αναπάντεχο τρόπο και διανθίζονται με δημοτικά τραγούδια της Ηπείρου.
Μαζί δούλεψαν εντατικά εδώ και πέντε εβδομάδες δύο μουσικοί, ένας πιανίστας- υπεύθυνος μουσικής διδασκαλίας και ενορχήστρωσης και ένας νεαρός κλαρινίστας.

Όπως σημειώνει η ίδια η σκηνοθέτης: «Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να δείτε τη δουλειά μας, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι πρόκειται για αληθινά δύσκολο εγχείρημα, που θα ήταν χρονοβόρο και απαιτητικό, ακόμη και για τον καλύτερο θίασο επαγγελματιών.
Αυτό όσον αφορά στους συντελεστές. Όσον αφορά στους θεατές, φροντίσαμε να είναι απλώς ενδιαφέρον και ευχάριστο.
Σας περιμένουμε λοιπόν με χαρά».

Μοιράσου το άρθρο: