120 έως 140 εκατομμύρια δολάρια εκτιμάται ότι θα χάσει η Disney από την προβολή της ταινίας Tomorrowland. Και όλα αυτά γιατί, παρά τις εισπράξεις που σημείωσε, τόσο στην αμερικανική όσο και στη διεθνή αγορά, δεν απέφερε τόσα χρήματα, όσα χρειάζονται για να σημειωθούν κέρδη.

Παρόλα αυτά, η Disney είναι η μητρική των εταιρειών Lucasfilm, Pixar, Marvel, και η Walt Disney Animation Studios από ότι φαίνεται δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα από αυτή την απώλεια κερδών. Τη σκηνοθεσία του Tomorrowland ανέλαβε ο Μπραντ Μπερντ, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία κόστισε περίπου 190 εκατομμύρια δολάρια, αλλά η Disney ξόδεψε άλλα 150 εκατομμύρια για την προώθησή της στην αγορά. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, η ταινία έλαβε κακές κριτικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φιλμ έχει αποφέρει συνολικά πάνω από 70 εκατομμύρια δολάρια στην αμερικανική αγορά και πάνω από 90 εκατομμύρια δολάρια σε διεθνές επίπεδο, όμως αναμένεται ότι τα ακαθάριστα κέρδη δεν θα ξεπεράσουν τα 200 εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα να υπολείπονται περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για να καλυφθεί το κόστος παραγωγής της.

Μοιράσου το άρθρο: