Η ελληνική ταινία επιστημονικής φαντασίας μικρού μήκους e-Social, έγινε δεκτή στο Comic-Con International στις ΗΠΑ. Το Comic-Con International έχει χαρακτηρισθεί ως το μεγαλύτερο κινηματογραφικό σόου της Βόρειας Αμερικής και ως ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια, όπου εκεί, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται διάσημες χολιγουντιανές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Το σενάριο και την παραγωγή του e-Social υπογράφει ο Σωτήρης Πετρίδης ενώ τη σκηνοθεσία η Ναταλία Λαμπροπούλου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζόυς Ευείδη, Ματίνα Κουλουριώτη και Χρήστος Παπαδημητρίου. Αξίζει να σημειωθεί πώς το e-Social θα είναι η μοναδική ελληνική ταινία στο Comic-Con.

Η ταινία, διαδραματίζεται στο 2035, όπου υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ολογραμμάτων νεκρών προσώπων μέσα από τις πληροφορίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που κατείχαν εν ζωή. Η Άννα, έχοντας χάσει πρόσφατα τον άντρα της, αποφασίζει να δημιουργήσει το δικό του ολόγραμμα, κάτι που όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Τζόυς Ευείδη, Ματίνα Κουλουριώτη και Χρήστος Παπαδημητρίου.

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως μέσα σε τρεις μήνες το e-Social έχει γίνει ήδη δεκτό εκτός από το Comic-Con και σε άλλα 11 διεθνή φεστιβάλ ανά τον κόσμο αποσπώντας μάλιστα και ένα βραβείο.

Website: http://e-socialfilm.weebly.com

Facebook: https://www.facebook.com/esocialfilm