Έκθεση Γελοιογραφίας και Μουσική βραδιά αφιερωμένη στους μουσικούς γελοιογράφους, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας στη Λιβαδειά.

Είναι η 22η Έκθεση Γελοιογραφίας με θέμα “Μουσική και Μουσικοί” και η παρουσίαση γίνεταισ τα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων «Τροφώνια 2018». Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 19:00 – 22:00 και όπως αναφέρει ο Δήμος «α παρουσιαστούν έργα 70 Ελλήνων δημιουργών με τιμώμενο δημιουργό τον Σπύρο Δερβενιώτη, γιο του μεγάλου συνθέτη του λαϊκού τραγουδιού Θοδωρή Δερβενιώτη, καθώς και έργα γελοιογράφων από το Σουδάν». Η έκθεση φιλοξενείται στο ισόγειο του Νερόμυλου από 19 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά αφιερωμένη στους μουσικούς γελοιογράφους.

Θα παίξουν οι μουσικοί: Χρήστος Παππάς – κιθάρα, Χρήστος Ζωγράφος – μπουζούκι, Φίλωνας Καραμπέτσος – μπαγλαμαδάκι, Γιώργος Καραμπέτσος – ακορντεόν, Φροίξος Καλούδης -κιθάρα, Κατερίνα Λεοντή – τραγούδι
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο μεγάλος σολίστας του μπουζουκιού Γιάννης Μωραϊτης και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μοιράσου το άρθρο: