Στην αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Δήμος Χαϊδαρίου, ανακοίνωσε σειρά από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου και οι εκδόσεις Πνοή προχωρούν στην παρουσίαση του παραμυθιού της Μαίρης Κολοβού «Η Χαμένη Κόρη».
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο κτίριο ΝΕΛΕ (Κολοκοτρώνη 36 Χαϊδάρι, τηλέφωνο 2105814855).
Στην εκδήλωση, θα μιλήσουν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσιος Παπαδόπουλος, η εκπαιδευτικός Άννα Αθανασιάδου και ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Γιάννης Παρασκευόπουλος.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Ελπινίκη Ηλιοπούλου.

 

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 5-7 μ.μ.
Χριστούγεννα στη Βιβλιοθήκη: Διαβάζουμε βιβλία για τα Χριστούγεννα, φτιάχνουμε κάρτες και στολίδια
Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 5-7 μ.μ.
ΟΙ γιορτές των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο: Διαβάζουμε, μαθαίνουμε πως γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε άλλες χώρες και ηπείρους
Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 5-7 μ.μ
Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά: Παραμύθια, τραγούδια και κάλαντα, Παιδική Χριστουγεννιάτικη ταινία για παιδιά 4 έως 7 ετών.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου, την μουσικοθεατρική παράσταση «Με αγάπη… Μάγια Μελάγια», ένα έργο του συγγραφέα Γιώργου Βασιλειάδη με πρωταγωνίστρια την Μίνα Χειμώνα.
Πρόκειται για μια παράσταση που ζωντανεύει το μύθο της τραγουδίστριας Μάγιας Μελάγια, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Δημήτρη Χαλιώτη.
Ένα έργο αφιερωμένο στην ζωή της ερμηνεύτριας που σημάδεψε το μεταπολεμικό τραγούδι, έναν μονόλογο που εμπλουτίζεται από τραγούδια που φέρουν την υπογραφή των Μωράκη, Χιώτη, Σουγιούλ και Μουζάκη.
Είσοδος ελεύθερη.

Μοιράσου το άρθρο: