Ο Αθλητικός Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης έθεσε στο αρχείο δικογραφία που αφορούσε ποδοσφαιριστή του περυσινού ρόστερ της Βέροιας, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε για να διαπιστωθεί εάν ήταν χειραγωγημένο το ματς της περασμένης σεζόν ανάμεσα στη «Βασίλισσα του Βορρά» και τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε επικρατήσει με 4-1 της Βέροιας, αλλά ο αγώνας περιλήφθηκε σε εκθέσεις που συνέταξε η UEFA και αφορούσαν αναμετρήσεις της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίες θεωρήθηκαν ύποπτες προς χειραγώγηση, ενώ περιείχαν στοιχεία που κατέγραψαν τα συστήματα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης της UEFA.
Όταν η UEFA έστειλε τον φάκελο για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα και κλήθηκε να εξεταστεί από το τμήμα αθλητικής βίας της ΕΛ.ΑΣ. συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής της Βέροιας ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινης πράξης (ανωμοτί κατάθεση).
Από την έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία που να στοιχειοθετούν αδικήματα σε βάρος του αθλητή κι έτσι ο εισαγγελέας έβαλε την υπόθεση στο αρχείο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο: