Το βραβευμένο δράμα «Άκου την καρδιά σου»  (Listen to your heart), παραγωγής ΗΠΑ 2010, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00.

Υπόθεση: Ο Danny ζει σ’ ένα διαμέρισμα τόσο μικρό όσο κι ο μισθός του -χωρίς οικογένεια- και παλεύει να κάνει καριέρα στη μουσική. Αλλά η ακλόνητη αισιοδοξία, τον κάνει να πιστεύει ότι «κάθε μέρα είναι μια μεγάλη μέρα για να είναι ζωντανός». Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν ο Danny συναντά Ariana, ένα πλούσιο, κωφό κορίτσι από το Greenwich, που μ’ έναν τραγικό τρόπο δεν μπορεί να ακούσει τη μουσική που η ίδια τον εμπνέει να γράψει. Η Ariana διχάζεται ανάμεσα στο καταφύγιο αλλά και στον έλεγχο της μητέρας της, καθώς και στον αγώνα που πρέπει να δώσει για την αγάπη της. Μια αγάπη που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή της. Έπειτα από πολλές δυσκολίες, είναι σίγουρο πια ότι τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει χώρια. Θα πρέπει να εμπιστευτούν την δύναμη της αγάπης τους και μαζί να ανακαλύψουν πόσο σημαντικό είναι να «Ακούς την καρδιά σου».

Διακρίσεις: 2010, Action on Film International Film Festival, USA, βραβεία Best Picture, Best Art Direction και υποψηφιότητα για Best Actress, Best Supporting Actress, Best Produced Screenplay. 2010, Action on Film International Film Festival, USA βραβείο Best Screenplay. 2010, Ft. Lauderdale International Film Festival, βραβείο Favorite American Indie Feature. 2010, Rhode Island International Film Festival βραβείο Best Feature. 2010, Temecula Valley International Film Festival, βραβείο Viewer’s Choice Award.

Διάρκεια: 102′
Παίζουν: Alexia Rasmussen, Kent Moran, Cybill Shepherd, Shirley Knight, Frank Watson, Ernie Sabella.
Σκηνοθεσία: Matt Thompson.

Μοιράσου το άρθρο: