Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 00:10, η ΕΡΤ1 προβάλλει –σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση– το 4o και τελευταίο επεισόδιο της βραβευμένης με EMMY 2016 μίνι δραματικής σειράς «Capital».

Γενική υπόθεση: Οι ζωές διαφορετικών χαρακτήρων που μένουν στον ίδιο δρόμο μπλέκονται  σε μια σύγχρονη και όλο ζωντάνια σειρά. Ο βραβευμένος με BAFTA δημιουργός Πίτερ Μπόκερ μεταφέρει -για τη μικρή οθόνη- το ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζον Λάντσεστερ με πανέξυπνο τρόπο, με μια φρέσκια, ενδιαφέρουσα ματιά στη σύγχρονη ζωή.

Μια μέρα, όλοι οι κάτοικοι του δρόμου παίρνουν με το ταχυδρομείο μια ανώνυμη κάρτα που γράφει: «Θέλουμε αυτό που έχεις». Ποιος κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα γράμματα; Τι επιδιώκει; Καθώς το μυστήριο γύρω από τις ανώνυμες κάρτες πυκνώνει, ξεδιπλώνονται οι  ιστορίες των ανθρώπων και ζούμε μαζί τους την αγάπη και την απώλεια, τον φόβο και την απληστία, την τύχη και τον φθόνο και, στον πυρήνα τους, την οικογένεια και το σπίτι.

Eπεισόδιο 4ο – τελευταίο : Η αστυνομική έρευνα παίρνει μια απροσδόκητη τροπή, έχουν όμως βρει τον πραγματικό ένοχο; Στη ζωή του Σαχίντ έρχονται τα πάνω κάτω και η οικογένεια βρίσκεται στα όριά της. Τα πραγματικά αισθήματα του Ρότζερ και της Αραμπέλα αποκαλύπτονται, θα μπορέσουν να ξεπεράσουν την θύελλα; Ο Μπόγκνταν προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του, αλλά οι πειρασμοί καραδοκούν! Ο Σμίτι ολοκληρώνει το έργο του και μια ανακάλυψη στο κατώφλι του μπορεί και να οδηγήσει στην αποκάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού.

Βραβευμένη δραματική σειρά, τεσσάρων ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής Αγγλίας (BBC)  2015.

Σκηνοθεσία: Γιούρος Λιν.

Παίζουν:  Αντίλ Ακτάρ, Ντάνι Άσοκ, Μόνα Γκούντγουιν.

Μοιράσου το άρθρο: