Το πέμπτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της εξαιρετικής δραματικής κομεντί εποχής «Ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα» (Seaside Hotel / Badehotellet), παραγωγής Δανίας 2013-2017, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 και ώρα 22:00.

Γενική υπόθεση: Βρισκόμαστε σε ένα μικρό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, στη Δανία, τα καλοκαίρια από το 1928 έως το 1933. Παρακολουθούμε τα κωμικοτραγικά συμβάντα στις ζωές των πλούσιων παραθεριστών, αλλά και του προσωπικού. Καθώς οι καιροί αλλάζουν, την αισιοδοξία διαδέχεται η κρίση, ο μεγάλος κόσμος -πέρα από τα σύνορα της μικρής Δανίας- οδεύει προς την καταστροφή. Η εποχή θυμίζει τη δική μας: οικονομική κρίση, άρνηση να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι τη σκληρότητα της πραγματικότητας, αιώνια όνειρα για την καλή ζωή.

Η σειρά, που έγραψαν η Δανέζα Χάνα Λούντμπλαντ μαζί με το σύζυγό της Στιγκ Θόρσμπε, σημείωσε τεράστια επιτυχία. Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση της Δανίας το 2013 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Παραγωγή: Δανία 2013-2017.
Παίζουν: Rosalinde Mynster, Bodil Jørgensen, Amalie Dollerup, Lars Ranthe.

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 5ο. Ο Μαξ και ο Φρι υποφέρουν και οι δύο από ερωτική απογοήτευση. Ο Μαξ γιατί η Αμάντα τον έβαλε στον πάγο, αφού τα έκανε άνω-κάτω μπροστά στη μητέρα του Κόμη Ντίτμαρ. Ο Φρι αγωνιά γιατί το αντικείμενο του πόθου του, η νεαρή Μις Κίτι, γύρισε πίσω στην Κοπεγχάγη μαζί με τον Βάιζε. Έπειτα όμως και οι δύο άντρες λαμβάνουν από μία επιστολή, που ανανεώνει τις ελπίδες τους. Μετά τη μετακόμιση στο καινούργιο του σπίτι, ο πατέρας της Φίε είναι απελπισμένος από το θλιβερό του πεπρωμένο, αλλά η κα Άντερσεν κάνει το θαύμα της.

Μοιράσου το άρθρο: