Την νέα συγκλονιστική ξένη σειρά ντοκιμαντέρ «A Path Appears»  παραγωγής ΗΠΑ 2015, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 σε Α΄Τηλεοπτική Μετάδοση την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 και ώρα 00:20.

Oι βραβευμένοι με Πούλιτζερ δημοσιογράφοι Νίκολας Κρίστοφ και Σέριλ ΓουΝτάνερευνούν σε βάθος και αποκαλύπτουν την πιο σκληρή εκμετάλλευση που υφίστανται οι γυναίκες, εκεί όπου η φτώχεια είναι φοβερή, καθώς και όλα τα συνεπακόλουθα: εμπόριο ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, εγκυμοσύνες στην εφηβική ηλικία, βία κατά των γυναικών, παιδική δουλεία και τις λύσεις που προτείνονται για την αντιμετώπισή τους.

Αυτά τα συγκλονιστικά ντοκιμαντέρ θα ταξιδέψουν τους τηλεθεατές σε ένα ταξίδι σε ολόκληρο την υφήλιο με σκοπό να αναδείξει τα βαθύτερα αίτια της ανισότητας των φύλων και τις ρίζες της γυναικείας αδυναμίας.

Η δημοσιογραφική ομάδα  ταξιδεύει στην Κολομβία, την Αϊτή, την Κένυα και παντού στιςΗΠΑ.

landing_edit21 (1)

Επεισόδιο 1ο: «Εμπορία ανθρώπων στις ΗΠΑ». Οι δημοσιογράφοι μιλούν με τη Σάνα,που την πούλησε η ίδια η μάνα της σε προαγωγό στην ηλικία των 12 χρόνων. Συναντούν γυναίκες που ασκούν το επάγγελμα της πορνείας, καθώς και άλλες σαν τη Σάνα, οι οποίες βρήκαν μια καινούργια ζωή μέσα από την παρέμβαση οργανισμών που πολεμούν το σύγχρονο αυτό δουλεμπόριο. Η πραγματικότητα είναι απίστευτα σκληρή και τα θύματα συνήθως παθαίνουν ανήκεστες βλάβες, υπάρχουν όμως και διαφυγές. Στο γραφείο του Σερίφη θα δούμε το παρασκήνιο της μάχης που δίνει η αστυνομία για την πάταξη του εμπορίου του σεξ, καθώς και ποιοι είναι αυτοί που πληρώνουν;

Μοιράσου το άρθρο: