ΕΡΤ2 – «Cook the Books»

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017, στις 14.30, η ΕΡΤ2 προβάλλει – σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση – το 4ο επεισόδιο της ξένης σειράς ντοκιμαντέρ «Cook the Books» με τη διάσημη Νεοζηλανδή παρουσιάστρια, φανατική οπαδό του καλού φαγητού και θαυμάστρια των βιβλίων μαγειρικής, Κάρλι Φλιν

Η Κάρλι Φλιν παρουσιάζει διάσημους σεφ της Νέας Ζηλανδίας, συγγραφείς και αστέρες της μαγειρικής, καθώς και τα πιο γνωστά και επιτυχημένα βιβλία μαγειρικής που κυκλοφορούν στην αγορά.

Άλλα βιβλία μαγειρικής είναι απόλαυση να τα διαβάζεις, άλλα περιέχουν πανεύκολες συνταγές για φαγητά που ετοιμάζονται σε λίγα λεπτά, άλλα έχουν εξωτικές συνταγές, άλλα έχουν ωραία εικονογράφηση. Όπως και να είναι, υπάρχουν φανατικοί αναγνώστες τους και πολλά απ’ αυτά τα βιβλία βρίσκονται στη λίστα των μπεστ σέλερ για μήνες ή και για χρόνια.

Θα γνωρίσουμε τα μυστικά της επιτυχίας διάσημων σεφ, θα δούμε τα σπίτια τους και τα εστιατόριά τους και θα γιορτάσουμε μαζί τους τη χαρά της ζωής που είναι το καλομαγειρεμένο φαγητό. Άλλωστε, όπως είπε και η πρώτη διδάξασα, Τζούλια Τσάιλντ, «αυτοί που αγαπούν το καλό φαγητό είναι οι καλύτεροι άνθρωποι».

ΕΡΤ2 –  «Cook the Books»

Επεισόδιο 5ο: «Νάντια Λιμ και Άλαν Μπράουν». Η Νάντια Λιμ είναι φανατική του υγιεινού και νόστιμου φαγητού και συναντά την Κάρλι Φλιν για να μιλήσουν για την καριέρα της στο φαγητό και να ετοιμάσουν νοστιμιές από το τελευταίο της βιβλίο «NadiaLims Good Food Cook Book».

ΕΡΤ2 –  «Cook the Books»

Επίσης, η Κάρλι βρίσκει τον Άλαν Μπράουν, διάσημο επίσης σεφ και λάτρη του μαγειρέματος σε εξωτερικό χώρο. Μαγειρεύουν μοσχάρι με λαζάνια, κέικ με σιρόπι μανταρινιού, σπαράγγια με χαλούμι κ.ά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος