Το δεύτερο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της νέας εξαιρετικής, βιογραφικής δραματικής κομεντί «Οικογένεια Ντάρελ» (The Durrells), παραγωγής Αγγλίας 2016-2017, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, στις 21:00. 

Σκηνοθεσία: Στιβ Μπάρον.

Σενάριο: Σάιμον Νάι.

Παραγωγή: Sid Gentle Films Ltd για το ITV.

Παίζουν: Κίλι Χόους, Μίλο Πάρκερ, Λέσλι Καρόν, Τζος Ο’ Κόνορ, Τζέιμς Κόσμο, Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Καραμίχος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άννα Σάββα, Ντέιζι Γουότερστοουν, Κάλουμ Γούντχαουζ.

Πρόκειται για μια ευχάριστη και διασκεδαστική τηλεοπτική σειρά που αφηγείται την περιπέτεια μιας βρετανικής οικογένειας σ’ ένα πανέμορφο νησί  της Ελλάδας, όταν αναγκάστηκε να μετακομίσει εκεί, αφήνοντας πίσω όλη την προηγούμενη ζωή της.

Στη σειρά αυτή, που είναι βασισμένη στην πολυαγαπημένη «Τριλογία της Κέρκυρας» του γνωστού Βρετανού μυθιστοριογράφου Τζέραλντ Ντάρελ, θα γνωρίσουμε τη Λουίζα Ντάρελ, μια οικονομικά κατεστραμμένη αλλά γεμάτη ζωντάνια χήρα και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Μπροστά στο αδιέξοδο  που αντιμετωπίζει, στην Αγγλία της  δεκαετίας του ’30, αποφασίζει να εγκατασταθεί με τα παιδιά της, Λέσλι, Μάργκο, Λάρι και Τζέρι, σ’ ένα ηλιόλουστο ελληνικό νησί.

Θα δούμε από κοντά την προσαρμογή της οικογένειας στον νέο τόπο και τρόπο ζωής, τις νέες προκλήσεις στις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν, καθώς και τη γνωριμία τους με νέους φίλους, εχθρούς  – και ζώα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 24 Μαρτίου 2019, στις 21:00

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 2ο. Το τελευταίο μυθιστόρημα του Λάρι εκδίδεται στην Αγγλία, όμως όλοι φαίνονται πολύ απασχολημένοι για να το προσέξουν. Το ενδιαφέρον του Λέσλι κεντρίζεται, όταν ακούει τυχαία τη Μάργκο και τον Παύλο να συζητούν τον τρόπο παρασκευής του λικέρ κουμκουάτ. Βλέποντάς το σαν μια πιθανή επιχείρηση, παρασύρει και τον Λάρι στα σχέδιά του.

Ο Χιου ενημερώνει τη Λουίζα ότι είπε στη Βασιλεία πως όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους και παρακαλεί τη Λουίζα να έρθει για δείπνο. Ο Θεόδωρος αρνείται την προσφορά της Λουίζα να γίνει δάσκαλος του Λάρι, λέγοντας ότι προτιμά να είναι φίλος του. Νιώθοντας ότι απογοητεύει όλα της τα παιδιά, η Λουίζα αποφασίζει να οργανώσει μια βραδιά ανάγνωσης για τον Λάρι.

Μοιράσου το άρθρο: