Το 7ο & 8ο επεισόδιο απο το μυθιστόρημα του Λέων Τολστόι με τίτλο «Άννα Καρένινα», παραγωγής 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 23 Απριλίου 2019 και ώρα 23:00.

Μέσα στην αριστοκρατία της Ρωσίας εξελίσσεται η ιστορία της Άννα Καρένινα, μιας νέας όμορφης γυναίκας της υψηλής κοινωνίας, που ζει καταπιεσμένη με την οικογένεια της, τον σύζυγό της και τον μικρό γιο της. Σε ένα ταξίδι της γνωρίζεται με τον κόμη Βρόνσκι, έναν όμορφο, πλούσιο και κοσμικό νέο. Οι υποχρεώσεις της απέναντι στην οικογένεια της δεν θα μπορέσουν να την κρατήσουν μακριά από τον έρωτα που αρχίζει να νιώθει για τον Βρόνσκι. Ο Βρόνσκι με το που γνωρίζει την Άννα ξεχνάει το φλερτ που είχε με την Κίτι και την ερωτεύεται. Ο κύκλος των αριστοκρατών που ανήκουν δεν μπορούν να δεχτούν τον ερωτά τους.
Το αριστούργημα του Λέοντος Τολστόι σε μια εντυπωσιακή μεταφορά στη μικρή οθόνη.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7ο
Στο σπίτι του Βρόνσκι και της Άννας, η Ντάλια(Ντόλυ) μιλάει με τον Βρόνσκι ο οποίος της ζητάει να πείσει την Άννα να πάρει διαζύγιο από τον Αλεξέι Καρένιν. Η Ντάλια(Ντόλυ υπόσχεται να μιλήσει με την Άννα.
Στην βόλτα που κάνουν οι δυο φίλες η Άννα δείχνει να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Αυτές οι σκέψεις για το διαζύγιο είναι εξαιρετικά κρίσιμες γι ‘αυτήν, καθώς αν δεχτεί να πάρει το διαζύγιο πιστεύει πως δεν θα ξαναδεί ποτέ τον Σεργκέι.
Η Άννα προσπαθεί να πείσει τον Βρόνσκι να περνάει περισσότερο καιρό στο σπίτι τους μαζί της και τον κατηγορεί ότι συμπεριφέρεται σα να ζει μόνος του. Ο Βρόνσκι αρνείται τα πάντα, κι ενώ δείχνει ιδιαίτερα γοητευμένος από τις πολιτικές του φιλοδοξίες, σε μια κρίσιμη στιγμή, όταν η Άννα τον χρειάζεται στο πλευρό της, παρατάει τα πάντα προκειμένου να της συμπαρασταθεί…..
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8ο
Ο Καρένιν παραμένει σταθερός στην άποψή του ότι για να πάρει το διαζύγιο η Άννα θα πρέπει να απαρνηθεί για πάντα τον γιο της.
Από την πλευρά της η Άννα, σε υστερική κατάσταση, ζητάει από τον Βρόνσκι περισσότερη ψυχολογική υποστήριξη, για να λάβει μια απάντηση που δεν την ικανοποιεί.
Η κατάσταση ανάμεσα στους δύο εραστές είναι τεταμένη και τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν η μητέρα του Βρόνσκι αρρωσταίνει βαριά και ο Βρόνσκι τρέχει στο πλευρό της, αφήνοντας την Άννα εντελώς μονή.
Η Άννα νιώθει βαθιά απελπισία…

Μοιράσου το άρθρο: