Το 45ο επεισόδιο της νέας δραματικής, κοινωνικής σειράς «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας» (La Ronca de Oro / Voice of Freedom), παραγωγής Κολομβίας, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 63 ωριαία επεισόδια, αφηγείται την αληθινή ζωή της μεγάλης Κολομβιανής τραγουδίστριας Ελενίτα Βάργκας, μιας ερμηνεύτριας που λατρεύτηκε όσο καμία στη χώρα της.

Επεισόδιο 45ο. Η Ελένα δίνει την πρώτη της συναυλία στην Μπογκοτά, ο Γρηγόριος γυρνάει την πλάτη στην Κλαρίσα, καθώς η καριέρα της είναι σε παρακμή, ενώ ο Μάρκος προσπαθεί να πλησιάσει τη Μαρίτζα, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να τον συγχωρήσει. Η Βιρτζίνια δέχεται πρόταση γάμου, την οποία απορρίπτει. Η Ελένα κερδίζει το πρώτο της χρυσό άλμπουμ. Η Ελένα συναντά τον Ρούμπεν ντε λα Πάβα, ο οποίος της προτείνει να συνεργαστεί μαζί του στην εκστρατεία του. Ο Γρηγόριος γίνεται ο μάνατζερ της Ελένα. Ο Σάλας υποφέρει από μια κρίση διαβήτη, η Πιλάρ όμως, τον βοηθά εγκαίρως και τον σώζει.

Σκηνοθεσία: Κλιτς Λόπεζ.

Πρωταγωνιστούν: Βιβιάνα Σέρνα, Μαχίντα Ίσα και Άννα Μαρία Εστουπινιάν.

Μοιράσου το άρθρο: