Το 54ο επεισόδιο της δραματικής, κοινωνικής σειράς «Φωνή ελευθερίας, Ελενίτα Βάργκας» (La Ronca de Oro / Voice of Freedom), παραγωγής Κολομβίας, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε 63 ωριαία επεισόδια, αφηγείται την αληθινή ζωή της μεγάλης Κολομβιανής τραγουδίστριας Ελενίτα Βάργκας, μιας ερμηνεύτριας που λατρεύτηκε όσο καμία στη χώρα της.

Επεισόδιο 54ο. H Helena ηχογραφεί την συναυλία της στο show με τα αστέρια. Η Ana Julia πεθαίνει αισθανόμενη περήφανη για την Helena,όλοι υποφέρουν από τον θάνατο της. O Andres καταφέρνει να προειδοποιήσει την Estrella κατά την διάρκεια της επίθεσης εναντίον του Ruben και της Helenas, δέχεται έναν πυροβολισμό που την αφήνει ανάπηρη. Η Pilar συγχωρεί τον Salas για την απιστία του και του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει με την Helena. O Efrain παραβρίσκεται στην αγρυπνία της Ana Julia αλλά η σχέση του με την Helena γίνεται χειρότερη. Ο Fernando ένας πρώην κατάδικος συνεχίζει να πιέζει τον Marcos Londono αποκρύψει τα στοιχεία που ενοχοποιούν το αφεντικό του. O Andres αποκαλύπτει στην Estrella τις προθέσεις του πριν και μετά την επίθεση και ανησυχεί για την ανάρρωση της. Ο Pepe Pardo ο νέος ιδιοκτήτης του Cali station, επανασυνδέεται με την Helena.

Σκηνοθεσία: Κλιτς Λόπεζ.

Πρωταγωνιστούν: Βιβιάνα Σέρνα, Μαχίντα Ίσα και Άννα Μαρία Εστουπινιάν.

Μοιράσου το άρθρο: