Το 28ο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Η λευκή σκλάβα» (La Esclava Blanca), παραγωγής Κολομβίας 2016, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 21:00.

Η Βικτώρια είναι μια γυναίκα, που όλοι γνωρίζουν ως Μαρκησία, η οποία φτάνει στην Αμερική για να παντρευτεί έναν εύπορο έμπορο της περιοχής. Ωστόσο, η αλήθεια είναι διαφορετική. Χρόνια πίσω στην ίδια πόλη, διασώθηκε από βέβαιο θάνατο και ανατράφηκε κρυφά από κάποιους σκλάβους που έγιναν η οικογένειά της. Πάρθηκε βίαια από τα χέρια των αγαπημένων της και στάλθηκε στην Ισπανία, επειδή σύμφωνα με την κοινωνία της εποχής, μια λευκή γυναίκα δεν μπορούσε να ζήσει μαζί με τους σκλάβους. Η Βικτώρια είναι μια αδάμαστη γυναίκα και επιστρέφει προσποιούμενη ότι είναι κάποια άλλη για να αναζητήσει Δικαιοσύνη και να ελευθερώσει την οικογένειά της.
Eπεισόδιο 28ο. Στη δίκη, ο δικηγόρος Restrepo εξετάζει τον Isaias που είναι τρομοκρατημένος και δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Ο Jaime βρίσκει την ευκαιρία να του επιτεθεί. Ο Restrepo ζητά διακοπή και ο δικαστής του δίνει πέντε λεπτά. Στη διάρκεια αυτήν, ο Miguel προσπαθεί να πείσει τον Isaias να μην φοβάται και να μιλήσει υπέρ τους για να πάψουν να περνούν όλα αυτά που τους συμβαίνουν τώρα. Όταν ξαναρχίζει το ακροατήριο, ο Miguel λέει ότι ο Jaime Lopez είναι βασανιστής των σκλάβων και τον πιέζει να παραδεχτεί ότι σκότωσε τη Rosita και τους άλλους απελευθερωμένους σκλάβους. Ο Isaias αποκαλύπτει ότι είναι ένα από τα θύματα του Jaime από τα παιδικά του χρόνια. Κάποιοι άλλοι σκλάβοι που τώρα είναι ελεύθεροι καταθέτουν υπέρ του Miguel και λένε ότι είχαν κι αυτοί κακοποιηθεί. Ο Jaime κάτω από πίεση ομολογεί ότι σκότωσε τη Rosa και τους άλλους σκλάβους. Αφήνοντας το μίσος του να φανεί, δηλώνει ότι θα ήθελε να έχει σκοτώσει περισσότερους αλλά δεν τον άφησαν….

Παραγωγή: Κολομβία, 2016.
Παίζουν: Nerea Camacho, Orián Suárez, Miguel de Miguel, Modesto Lacen, Norma Martínez, Ricardo Vesga
Σκηνοθεσία: Liliana Bocanegra, Mateo Stivelberg
Σενάριο: Juliana Barrera,Andrés Burgos, Said Chamie, Eduardo Galdo.

Μοιράσου το άρθρο: